Sterke verhalen over ons eten
07-07-2014
BESTELLEN
06-07-2014
Recensies
06-07-2014
De Laatste Paling in Rotterdam
18-11-2013
AGENDA: LEZINGEN
19-10-2013
Over vlees eten en E-nummers (lezing)
18-10-2013
De laatste paling in de media
16-10-2013
Vers van de pers
14-10-2013
kippenbatterij
overgewicht
schoolkantines
fairtrade horeca Gouda restaurant
Gezondheidsclaims
plastic afval
koeien
Ons eten
Imaris
Too Good To Waste
logo
City Pig
Bart van Opzeeland
intensieve veehouderij
afval
Achterham
Over vlees eten en E-nummers (lezing)
18-10-2013
Er moesten stoelen worden bijgezet voor onze lezing over ons
boek) 'De laatste paling, sterke verhalen over ons eten' op 17 oktober in boekhandel Van http://www.vanstockum.nl/(Stockum
in Den Haag.
Klopt het wel wat we weten over ons eten?
was het motto van de avond. We vertelden over Goudse kaas uit Polen, kraanwater uit een Drentse bron, handgebakken chips, subtiele sluikreclame op de kooktv, het nut van E-nummers en een bezoek aan een slachterij.
Dat het niet alleen zuur is in de wereld van het voedsel, maar ook zoet, bewezen twee speciale gasten. Kunstenaar Sabrina Lindemann vertelde over haar project de
Binckhorst) in Den Haag, waar onder haar leiding onder andere het pop-up restaurant Restwaarde is verrezen. Heerlijk eten met ingredienten die normaal gesproken in de clico zouden belanden. Ze werkt samen met Mariska Mell, die http://www.mariskamell.nl/mariskamell.nl/brookjes.html(koekjes
bakt uit oudbakken brood. De interieurarchitecte ("
improviseren is mijn tweede natuur")
richtte onlangs het
Ministerie van Vitalisering
op. Een inspirerend voorbeeld van een initiatief dat laat zien hoe je op een positieve manier de aandacht kunt vestigen op zoiets als voedselverspilling.
REACTIES (0)
REAGEER
DEEL